माफ करना मेरे हिंदी!

Ni må ursäkta min knackiga hindi, men den måste praktiseras för att göra det möjligt med en virtuell resa i tid och rymd. Under gårdagen arbetade jag med att tränga djupt in i indiska mysterier, rökelsen låg tät över cachingbasen och en helig ko råmade på balkongen. Några mystiska skäggiga typer smög omkring utanför och sängen byttes mot spikmatta, allt var redo för lite mystlösande. Språkförbistringen ställde bitvis till problem, märkligt nog är siffror något som är svårt att överföra mellan olika språk. Men när väl detta var ordnat fanns en lösning på problemet och en koordinat till den plats jag tänkte bege mig denna tidiga förmiddag.

Djur man kan träffa på under vägen till Indien…

Flyg till Indien är just nu otänkbart, likaså tåg, därmed återstod endast att dra på vandrarkängorna och ge sig av till fots mot det avlägsna målet. Många hinder fanns på vägen, märkliga djur som inställsamt försökte få min uppmärksamhet och människor från olika lokala stammar som nyfiket tittade på mig, pekade på den stora grytan och slickade sig om munnen… Men jag fortsatte oförskräckt framåt och snart kunde jag utropa ”holy cow”, burken var hittad!