Christmas event in Gothenburg 2012 / Julevent 2012

Årets julevent äger rum vid Kronhuset mitt i centrala Göteborg klockan 11 den 15 december. I år blir det alltså ett julevent i dagsljus omgivet av några av stadens vackraste historiska byggnader som hyser små hantverksverkstäder och annan småskalig verksamhet. Om vädret skulle vara dåligt kommer det att vara möjligt att söka skydd under tak då Kronhuset slår upp sina portar denna dag. Geocachingvärldens värstingtomtar, Hallén och bgr01, bjuder alltså in till ett julevent i vackra och stämningsfulla omgivningar som inspirerar till en gammaldags jul.

Inne i Kronhuset finns det dessutom en julmarknad (något vi inte vågat nämna på eventsidan!).

Aktivitet inför eventet: Mellan 1 december och 13 december utlyses en julfoto-tävling. Ditt uppdrag är att fånga ”den rätta” julstämningen på bild. Ladda sedan upp ditt alster på cachesidan senast midnatt den 13:e december. En högst subjektiv bedömning gör sedan av enväldigt enfaldiga domare (vars beslut inte kan överklagas). Enklare priser kommer att delas ut under eventet, men främst är det givetvis äran du vinner i denna tävling!

Detta är ett socialt event utan hets efter att logga burkar! Det är meningen att vi skall träffas, utbyta erfarenheter och givetvis signera loggboken! Den öppnas av någon av tomtarna omkring en kvart över elva. Därefter stannar vi så länge det är roligt och tittar på juldekorationer, hantverk och annat som finns i omgivningarna.

Om intresse finns kommer jag att berätta lite om platsens dramatiska historia!

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: