Julevent 2011

Alla önskas hjärtligt välkomna till årets storslagna julevent, Christmas event 2011 – On the Water! Detta år skall vi ut och åka båt, samt hålla ”traditionsenligt” efterevent på Lisebergs julmarknad.

* Glögg och pepparkakor.

* Båtfärd med julstämning.

* Jultävling med geocachingrelaterat pris.

* Efterevent på Lisebergs julmarknad.

Är du ute i ”sista minuten” eller är inte säker på om du kan komma eller ej? Det finns då ändå möjlighet att vara med, kom till Kungsportsplatsen på eventdagen och se om det finns platser, betala kan du gör kontant, gärna med jämna pengar!

Klockan 17.45 den 21:a december träffas vi vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg för att dricka glögg och äta pepparkakor! En kvart senare avgår vår båt ut på stadens kanaler och vidare ut på Mölndalsån, vi får även uppleva en färd i slussen. Det blir en halvtimmes båtfärd som kommer att föra oss i riktning mot Lisebergs julmarknad. Under färden får vi en guide som berättar om miljöerna vi passerar. Räkna alltså med en fantastisk kväll i den juliga staden Göteborg!

Eventets storlek begränsas av båtens kapacitet – 88 personer.


Hallén & bgr01 har chartrat en egen båt för eventet och det innebär att vi måste ta ut en avgift på 100 kronor per deltagare, personer (barn kortare än 110 centimeter får följa med gratis). I priset ingår alltså båtfärd, glögg & pepparkakor samt en guidning under resan – dessutom tillkommer en fantastisk julstämning på ”geocachingbåten”. Betalning sker till: E‐plusgiro privat: 154 89 96‐6 när du anmält dig.

I samband med att båten avgår kommer vi att gå runt med loggbok och kontrollera att alla betalat!

Båten (paddan) kommer att föra oss till Lisebergs julmarknad där vi skall hålla efterevent. Båten för oss in i hjärtat av Liseberg där vi kliver av för att gå på julmarknaden. Men för att komma in behöver du en biljett:

Entré                             90 kr
Barn under 110 cm Gratis
Lisebergs Årskort / Guldpass 2011 ger fri entré.

Det är möjligt att köpa både entré och inträde till Liseberg i ett paket, det kan du ange i anmälningsformuläret.

Vill du absolut inte gå på julmarknaden måste du meddela detta till arrangörerna innan du går ombord på båten,! Den avstår från Lisebergsbesöket måste nämligen åka tillbaka med båten till Kungsportsplatsen.  Men vi hoppas givetvis att alla vill följa med, kanske kan vi även äta något gemensamt? Några kanske vill ge sig ut på hal is, åka släde efter en ren eller gå en 5-kamp?

Du kommer även under eventet / eftereventet att få möjligheten att deltaga i en lite enklare tävling med geocachingrelaterat pris!
Ett anmälningsformulär hittar du via denna länk.
Listan över anmälda finns via denna länk. (Listan uppdateras manuellt)

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.