Burkjakt under augusti månad 2006 – en återblick

Dags för en återblick på augusti månad 2006.

2006-08-29

 

 

The Bell II   Möte på Varbergs stadshotell hela dagen, lite caching på eftermiddagen! Letade ett tag innan en typisk mugglar prefekt avslöjade sig som en van cachare och tog fram lådan, är prefekten från Falköping verkligen den han säger att han är eller…?
2006-08-27

 

 

jasy’s Celebration cache Att räkna fram koordinaterna var enkelt jämfört med att hitta cachen. Den låg dryga 12 meter från den plats där gps:en nollade. Jag letade, letade och letade men när jag nästan gett upp fick jag syn på att det lyste blått under en sten – hurra! En burk!
2006-08-27

 

 

Freja´s cache   GPS behövs verkligen när man skall hitta vägen genom villa/radhusområden. Det är nog den svåraste ”terrrängtypen” av alla! Väl på plats var allt lugnt och jag hittade snabbt cachen.
2006-08-27

 

 

Ruddalen (Fornborgen på Slottsberget)

  Tog ut geobiken på en tur i de västra stadsdelarna. Denna cache hittades mycket snabbt, sedan kunde jag ta en titt på fornborgen. Äntligen kom jag då till denna plats, en av få fornborgar i Göteborg som jag inte besökt.
2006-08-25

 

 

Tången udde multi

Efter min tur i Bronsålderssundet var det dags för multi nr 2 denna fredag. Steg ett hittades lätt, till steg två fick jag ta en omväg för att inte hamna bland tjurarna som betade på ängen nedanför, men de tittade på mig när jag klättrade omkring på klipporna! Finalen hittades lätt och jag fick äta mina mackor, sedan tillbaka mot staden.
2006-08-25

 

 

Havsutsikt? / Seaview? 

  Hade vissa förhoppningar om att plocka en FTF här men Tors Jägare hade givetvis varit där före mig, det är ju hans bakgård! En fin liten multi i ett mycket vackert landskap, rekomenderas!
2006-08-18

 

 

Utsikten / The View   Dagens cachingrunda avslutades med en ordentlig utsikt, såg ända till Carlstens fästning. Efter att jag loggat dök det upp en hundmugglare med mugglarmatte, med ingen av dem såg vad jag höll på med.
2006-08-18

 

 

Juniper with a view Utsikten var väl OK även om det var mot havet. Dessväre såg man också den förstörda bron som ledde till en cache drygt 300 meter bort så utsikten var mest irriterande!
2006-08-18

 

 

Hästevik (ERB offspring#29)   Tog buss 240 ut på Hisingen idag. Det blev en liten promenad i terräng innan cachen var hittad. Tog naturligtvis en krånglig väg dit och en lättare tillbaka!
2006-08-17

 

 

Krokslättsvallen   Blev tvåa på denna cache eftersom jag var för lat i morse, istället fick Tors jägare ännu en FTF. Jag fick leta en bra stund innan lådan hittades, drygt 12 meter från platsen där min GPS nollade, men så är det ju ibland!
2006-08-13

 

 

Byggare Bob   Min geobike tur avslutades med denna byggcache. Nästan helt fritt från mugglare 8.30 på söndag morgon. Perfekt tidpunkt att ta denna cache! Senare på dagen visade det sig att den burk jag loggat var den gamla, det lär finnas en ny mini micro på platsen. Varför håller sig Hedberg ”alltid” med två burkar?
2006-08-13

 

 

TIMBER!   Gick förbi skansen genom det höga och blöta gräset. Väl på plats hittades denna timmrade cache snabbt och lätt. Sedan fick jag gå tillbaka till min cykel genom gräset och tistlarna. Blev allt blötare och blötare.
2006-08-13

 

 

PolisStorm   Varför jag krånglade till det så våldsamt förstår jag inte, denna cache är hur enkel som helst bara man inte är helt insnöad! På väg till cachen mött jag många poliser, ute för att höja spänningen.
2006-08-11

 

 

Hallsvik

  En promenad från Hisingens västpunkt blev bitvis krånglig då ett staket hindrade min vandring. Men problemet löstes och lådan hittades enkelt. Hade tänkt att ta fler lådor idag men ett telefonsamtal gjorde att jag fick avbryta min runda och återvända till Björkekärr. Varför tar man med sig mobiltelefon?
2006-08-11

 

 

Most West of Hisingen

  En tidig morgontur till den västligaste punkten på Hisingen. Otäckt nära vattnet så det blev ett kort men framgångsrikt besök!
2006-08-08

 

 

Gårdsten   I sällskap med Grodan & Fiabus och Ingabo tog jag denna luriga cache under ett åskväder. Vi förvandlades till magiker och hittade lådan!
2006-08-08

 

 

Lärjeån

  Änligen hittades denna utan att man fick pippi… Alla steg gick snabbt och lätt tillsammans med Grodan & Fiabus och Ingabo.
Vilka är trollen under bron?
2006-08-06

 

 

E20syd (Partille)   Det gick utmärkt att ta geobiken till denna rastplats utmed E20, man kan faktiskt parkera en cykel närmare cachen än vad man kan med bil! Cachen hittades omedelbart, snabblogg, sedan åter mot Björkekärr.
2006-08-05

 

 

The Grimmered Village (Gavia #34)   Geobiketuren fortsatte mot denna by som är en förvirrad blandning mellan gamla gårdsbyggnader och modärna bostadshus. Cachen hittades omedelbart, klassisk gömma!
2006-08-05

 

 

Panzerkunst   Åter en geobiketur ut mot väster. Jag var glad att jag hade med mig spoilerbilden för denna cache var väl dold under löv och mossa mellan två stora stenblock.
2006-08-03

 

 

Ankdammen   En ny låda 1,3 km från cachingbasen i Björkekärr! Åkte tidigt från arbetet, kastade mig upp på geobiken och åkte iväg i god fart! Väl på plats upptäckte jag att det blev STF, nåväl en cache är ändå alltid en cache.
2006-08-01

 

 

The old gate   Försökte ta denna i går men ledtråden var då missvisande. Idag hade den ändrats och efter arbetet tog jag buss 50 ut till Kallebäck. Cachen var inpressad i en myrstack! Det blev FTF kl 13:57. Jag lade tillbaka den på en gren intill myrstacken, jag medverkar inte till att förstöra myrstackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.