2007 års första burkjakt

Årets första burkjakt gick till Kållered tillsammans med emekman. Det blev pendeltåg, därefter en liten vandring.

2007-01-02

Tulebosjöns Bunker En lätt cache, rakt på! Ett mycket intressant område detta. Man har bl.a. hittat mängder av eldstäder och kokgroppar från bronsåldern. Här höll folket förr sina möten – ”event”!
2007-01-02

Högt upp på berget! Men Hallén är en skogs/bergsget så det gick fint. Lite värre för emekman. Väl på toppen lät jag min GPS hitta rätt vinkel, sen var det lätt! Två tidigare DNF hade gjort mig orolig, men det var inga problem.
2007-01-02

Kållered gamla kyrka En vacker plats verkligen, lite svår i mörkret, men det ordnade sig. En lycklig emekman fick se burken först. Sedan tittade vi på de intressanta omgivningarna.
2007-01-02

Kållered Köpstad Årets första cache hittades strax före 8 på morgonen. Enkel cache, men inte en direkt sevärd plats! Jag och emekman drog vidare efter loggen, men jag upptäckte snabbt att jag tappat mina handskar och fick göra ett återbesök!
%d bloggare gillar detta: