Besök i Edinburgh

Så lämnade vi landsbygden och tog oss in till staden Edinburgh. Faktiskt riktigt skönt att se hus och mycket folk på gatorna, inte ett får så långt ögat nådde! Är man stadsbo så är man! Här följer några bilder från den dagens övningar.Vi avslutade dagen med att leta efter en WhereIgo-cache, ett spel som utspelade sig i en park. Vi sprang runt, runt, runt – akta dig för hålet – där är en drake! Titta ett ishus…. Undrar vad övriga besökare i parken trodde!

När spelet var klart, det tog många timmar, hittades inte burken! Vi letade länge och väl men fick tillslut ge upp. Väl hemma kontaktade vi ägaren, han kontrollerade platsen och det visade sig att det staket burken suttit på med magneter var borta! Vi hade löst spelet så vi fick lov att logga cachen – härligt!

Som avslutande bild måste jag få visa vilken biljett vi fick när 5 personer skulle åka buss i staden, vi fick inte var sin utan en enda – stor – jag undrar hur ett "årskort" ser ut i Edinburgh när biljetten för 5 personer ser ut så här:

Nu var bloggandet från Skottland avslutat, många bilder kanske ni tycker? Det är faktiskt bara en bråkdel av alla bilder jag tog under resan. Kanske kan det bli ett Skottlandsevent under hösten – vi får se vad vi hinner med!

1 kommentar

Kommentarer är stängda.