Fantomen i Delsjöområdet

I helgen kom det en ny cache, av en relativt ”färsk” cachare, som tydligen också gillar Delsjöområdet! Det är ju roligt, men ger givetvis en del jobb för en fanatisk Delsjöområdesbesökare som Hallén. När Den första burken, ”Fantomen-cachen #1” kom i lördags var jag ute på powercaching, därför loggades den först på söndagen. Idag på morgonen kom del två, verkar som om detta skall bli en serie… På morgonen kunde jag inte ge mig ut på jakt, men när arbetet var slut för dagen kunde inget hindra mig att pulsa iväg genom snömassorna mot cachen. Det tog betydligt mycket längre tid att nå fram än vad det normalt gör att ta sig samma sträcka när det är barmark. I området vid cachen gjorde håligheter att snön var mer än knädjup, annars var det väl ”bara” 3 dm snö…. Burken hittades snabbt, jag blev fjärde person att logga – till och med Lingon hade hunnit före mig idag! Nöjd med min logg vandrade jag tillbaka mot cachingbasen. Man får nog vara redo ifall det dyker upp fler cacher på detta tema!

2 kommentarer på “Fantomen i Delsjöområdet

  1. Man får nästan intrycket av att Hallén skyller den bristfälliga FTF aggressiviteten på snön !!?? Ungefär som att skylla lång bromssträcka på bromsarna 😉 Skärpning efterlyses !!

  2. Jag är botad från FTF jakt…

    Snön hade inte varit ett hinder, men det fanns saker som var viktigare än FTF jakt!

%d bloggare gillar detta: