Fantomenburkarna dyker upp som ett lätt snöfall….

Idag på morgonen publicerades ”Shing-Piraternas Skattgömma #4”, då satt jag på jobbet och skulle ta itu med en föreläsning, omöjligt att jaga den burken alltså. Nu på kvällen hade jag stängt av e-posten och lutat mig tillbaka med en bok när det kommer ett SMS från Blaufish… ”FTF jakt?”, jag gick bort till datorn och upptäcker att ”Djungelpatrullens Hq #5” dykt upp, inte långt från morgonens burk. Men någon jakt blev det inte i kväll…. Väntar man till helgen kanske det kan bli en ganska bra runda i Delsjöområdet istället, fler burkar på en gång är onekligen bättre än att jaga FTF likt ett felprogrammerat gökur…

3 kommentarer på “Fantomenburkarna dyker upp som ett lätt snöfall….

  1. Blev det Lord of the rings istället för Fantomen idag lördag!?

    Jag och Blaufish (och eventuellt Benrangel) tänker plocka Fantomen-burkar imorgon. Jag kommer att nog passa på och plocka en del andra burkar i närheten efteråt. Fika på Lyckan är nog inte fel heller.

    Skall vi göra sällskap?

    Örjan

  2. Det är inte omöjligt att jag är kvar ute i markerna när ni kommer till Delsjön! Jag skall förutom caching ägna mig en del åt att fotografera vinteraktiviteter i morgon – fika på Lyckan är aldrig fel.

%d bloggare gillar detta: