Geocachingfilm – vad är geocaching?

Det finns en ganska utmärkt introduktionsfilm som beskriver geocachingens grunder. Inte för att de som regelbundet läser denna blogg behöver några instruktioner, men det är ändå roligt att ibland se hur man väljer att presentera vår hobby.

Det finns även en film som presenterar Groundspeak:

3 kommentarer på “Geocachingfilm – vad är geocaching?

  1. Kul att se dom filmerna och Landstedt fick vara med oxå i groundspeak filmen 🙂

  2. Landstedt var med på bild i Groundspeak videon såg jag.

  3. Mycket trevliga filmer… det var ju bara att söka på geocaching på youtube så får massa träffar och en jag fastnade för var hur man inte bör placera cachar… det är också tänkvärt… en annan var olika typer av cachar… sicken fantasi det finns ibland på hur en cache kan se ut. Det föranleder en hur fantasilösa våra filmrullecachar är… dags att tänka nytt. 🙂

%d bloggare gillar detta: