WherIgo – har det någon framtid?

Efter en FTF igår på en ny WherIgo och efter en tids inläsning, bland annat genom j-annies utmärkta brevkurs i ämnet, tänkte jag göra ett nytt försök att skapa en WherIgo. Det fungerade bra ända tills dess att jag skulle publicera och testa resultatet av min zonindelning. Det var helt omöjligt. När jag sedan gick in på forumet för WherIgo insåg jag att det nog skulle vara svårt att använda Winows 7, inte heller Vista fungerar enligt inläggen. Ingen uppdatering har skett av programvaran sedan 2008, man kan fråga sig hur länge WherIgo kommer att finnas kvar! Det finns dock alternativ, t.ex. Earwigo. Jag skall testa denna variant samt försöka få igång min gamla bärbara dator för att kunna köra WherIgo i XP istället. Men om man inte mycket snart uppdaterar programvaran lär WherIgo självdö. Men jag kommer att göra ett försök till att skapa minst en WherIgo.

2 kommentarer på “WherIgo – har det någon framtid?

  1. Tycker bristerna i Colorado’s återgivning av wherigo bilder m.m. varit ett jätteproblem när jag letat wherigo. iPhone klient saknas, vilket är synd då den har ljud och bra skärm :-/

    Att det är svårt att få in nollpunkten är också en issue. Man får jaga runt sin egen axel och hoppas att GPS till slut skall fatta var man är.

    Tycker wherigo måste moderniseras; det kändes omodernt redan från start. Känns som om man borde kunna ha en enkel wsiwyg-editor med Google maps bakgrund och ett kul GUI kanske web/html5 eller en augumented reality app!

    Editorn led av gigantiska usability problem.

  2. Jag har hela tiden kört Vista . Inga problem jmf med XP. Hör av dig så skall jag hjälpa dig
    j-annie

%d bloggare gillar detta: