Garmins nya GPS: GPSMAP 62

En ny gps från Garmin är på gång, är det redan dags att byta ut sin Oregon? Det är en vidareutveckling av den pålitliga och robusta 60-serien, GPSMAP 62 är den enklaste modellen. Den kommer även i modellerna  GPSMAP 62s och GPSMAP 62st. Det är frestande med dessa nya modeller, allt som finns i Oregon modellen verkar finnas med, men utan pekskärm, vilket inte behöver vara en försämring. De nya maskinerna uppges komma ut på marknaden under juli månad enligt Garmin.se. Den finns redan att köpa, såg på Dustins hemsida att st-modellen skulle kosta 3 996 SEK (maskinen finns dock inte i lager).

Jag kan se flera fördelar med en robust gps utan pekskärm, min gamla 60:a gjorde tjänst i många år och tålde det mesta, den är förövrigt fortfarande fullt användbar. Om någon köper 62 modellen får ni gärna höra av er och berätta om erfarenheterna!

5 kommentarer på “Garmins nya GPS: GPSMAP 62

  1. Enligt specifikationerna verkar den inte har något stöd för WhereIGo. Det är i sig knappast förvånande med tanke på Groundspeak’s svara intresse.

  2. Verkar intressant, modellen är inte utdöd ännu och det är inte så konstigt för detta är ju den mest använda.

  3. Den kommer den 26/7 via posten till mig.

%d bloggare gillar detta: