Dagen då min GPS dog

Det kunde lika gärna ha varit fredagen den 13:e men nu var det bara fredagen den 8:e, lika illa det datumet! Av någon outgrundlig anledning bestämde jag mig för att lägga in den nya uppdateringen 3.90 i min Oregon 550t, det skulle jag inte ha gjort! Maskinen vägrar nu starta, allt man kan se på displayen är Garmin-loggan. Efter långvariga försök att få igång maskinen via olika tips som finns på nätet har jag nu bestämt mig för att lämna in maskinen på måndag.

Colorado 300 har åter tagits i tjänst, jag är glad att den inte har sålts utan legat redo på hyllan bland geocachingprylarna.

4 kommentarer

 1. Jag har följt tråden på Svenska forumet och det visade sig att den nya uppdateringen dödar många 550t så jag har inte vågat testa detta.
  Tydligen är det bara att åka ner till Garmin och lämna in den och få ut en helt ny.

  1. Jag önskar att jag hört talas om problemet då hade jag aldrig lagt på den nya uppdateringen. Tidigare tittade jag ofta på forumet, men numera drunknar vettig information i stridigheter så jag har nästan slutat att besöka gc.se.

   På måndag blir det en tur med buss 80 eller 58 för att lämna in min GPS, får man en helt ny kan det kanske vara värt att trasslet efter uppdateringen!

 2. Tråkigt att höra. Garmin har verkligen stora problem med sina mjukvaror nu och inte bara beta-versionerna. Även de officiella mjukvarorna verkar rejält struliga till hela Oregon-serien.

  Jag fick min Oregon300 utbytt mot en helt ny härom veckan efter ett liknande problem. Eftersom den var ett år gammal var det iofs trevligt att få en ny. Det är i alla fall tur att dom är så generösa med garantierna. Jag lämnade in min 10 på förmiddagen och vid tvåtiden samma dag ringde dom och sa att jag kunde komma och och hämta en helt ny.

Kommentarer är stängda.