3:e advent

Nu är redan tredje ljuset tänt, även i bloggens sidhuvud! Åter har minusgraderna erövrat västkusten efter en dag med tö, skall bli intressant hur dagens cachingtur kommer att avlöpa. Om ett par timmar blir det att ge sig ut med några kumpaner för att hitta lådor en bit utanför stadens gräns, det lär dyka upp en rapport här på bloggen om hur det gick.

Veckan som kommer är lite extra spännande. På tisdag tänker geocaching.com göra sin största uppdatering på fem år. Det kommer att vara omöjligt att använda geocaching.com under sex timmar, undrar hur man skall klara det… (det kommer att finnas information via deras facebook sida om uppgraderingen) Men det blir intressant att se vilka nyheter som man inför, möjligen börjar goecaching.com känna en viss press från uppstickare inom opencaching, det kan vara en anledning till att man nu försöker modernisera och förbättra. Det återstår att se om det lyckas.

Nu skall jag alltså snart ut och leta burk i de snöiga skogarna, men innan jag lämnar bloggen har jag observerat att en 12:e tomte nu smugit sig in i ett äldre blogginlägg. Snart får man väl tomtar på loftet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s