The Celestial Navigators irrfärder

Vi har en klar och tydlig ledare när det gäller antalet poäng i Tb-racet. Jag tänkte därför uppmärksamma ”Celestial Navigator” av kribjo med ett extra inlägg. Under mars månad tog detta coin hela 162 poäng! Hur har detta coin då rest? Den 2:a februari 2011 placerades den i den klassiska cachen ”Americana Cache” nära Götaplatsen i Göteborg – där det förövrigt är event på fredag. Dagen efter tog Bodsworld den ur cachen och förde den till ”Coach road” i England.

Den 19:e februari plockades den upp av geocacharna Just-Us-Two som sedan reste runt med coinet fram till den 28:e mars då det lämnades i eventet ”DAD’s Spring Event”. Där tog cycling chris942 hand om coinet det har sedan fått följa med på en fantastisk rundtur i England. Fantastiskt att få se ett coin resa runt så här flitigt. Detta coin är värt att hålla ögonen på – och kanske klona inför framtida race…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: