Dramatik i TB-racet!

Nu har   kribjo båda kryp varit ute på äventyr igen! Vi börjar i det ”lilla” och tittar på vad som hänt med ledaren i TB-racet.

TB ”The Celestial Navigator”av  kribjo har på nytt satt fart under sin resa i Storbritannien. Under midsommarhelgen har den rest snabbt mellan olika burkar, gårdagens (26 juni) tur är dock anmärkningsvärd. Den började i cachen ”Novel Cache: Great Expectations” och under en dag besöktes 41 nya cacher. Det är imponerande, men det är ändå inte det mest dramatiska som hänt i TB-racet den senaste tiden.

TB Race 2011 – The FTF Celebrator av samma ägare har också gett sig ut på ett storslaget äventyr.

Den 14:e juni gjordes följande logg:

Grab It (Not from a Cache) 06/14/2011 zulu23 grabbed TB Race 2011 – The FTF Celebrator Visit Log
Now, it is the right time to let the dreams come true 🙂

Vad kunde vara på gång? Den 15 juni plockade Šišky med sig det lilla krypet och en helt otrolig resa inleddes. Turen inleddes i ”Brezineves” den 15:e juni och hade den 23:e nått fram till eventet ”Prazske geopivo/Prague Geobeer – Vitani leta”.

När man tittar på resan kring Prag är det bara ett enda gytter av nedslag denna TB gjort. Men det är ändå bara en del av resan, krypet har dessutom besökt näst intill alla burkar på power-trail cacherna kring Halmstad och Nordsjælland, antalet burk-besök är helt otroligt.

1077 cacher har besökts mellan 15 juni och 23 juni!!!

Har vi en ny ledare i TB-racet nu? Jag avundas inte det arbete som ligger framför Matdeta när månadsstatistiken för juni skall sammanställas om några dagar.

2 kommentarer på “Dramatik i TB-racet!

 1. Jag har luskat lite. Det var fem tjeckiska cachare (Šišky, zulu23, JirkaPiha, Hajtra1, MichelleR1) som gjorde en powertrailtur i nordosteuropa. Under de fem mest intensiva dagarna 16-20/6 så loggade de över tusen cacher.

  Utdrag ur deras loggande
  ”TFTC – Found this cache during our expedition from Prague through Germany, Denmark towards Sweden and back to Prague. I was very crazy trip with many founds. Some of caches were easy to find and others were quite difficult. Time to find one cache vary from several seconds up to several minutes. Some power trail caches were in very bad condition thus we fixed them usually putting them into a new film canister. The whole expedition with my friends was very exciting.”
  ”Adventure tour of the Czech Republic through Germany, Denmark and Sweden. It was difficult, but instructive. thank you”
  ”I’ve found this cache with a good friends during our expedition to Germany, Denmark and Sweden. . We had a lot of fun discovering unknown places and also did a lot of maintenance, especially on power trails. It was a really succesful trip. Thanks a lot and greetings from Czech Republic ”

  Ja, jag vet inte vad jag ska säga… 🙂 Förutom att det nog sällan blir som man förväntar sig när man skickar ut en TB i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: