Varning för Delsjöns is!

Om du har tänkt dig att plocka cachen ”EDEN FANTOMENS PARADIS – Ö # 22” nu när det ligger is på Delsjöarna så bör du nog tänka en gång till! Delsjöarnas is är inte pålitlig. I veckan gick en pimpelfiskare genom isen och blev liggande i vattnet ganska länge innan han kunde ta sig upp.

Metro hade i veckan en ”test” av isarna i Göteborgsområdet och man varnade där för Delsjöarnas is, till helgen kommer dessutom vattennivåerna att ändras när man pumpar upp vatten i sjöarna, då blir isen än farligare.

Ö-caching i Delsjöområdet bör man alltså undvika! Tur då att det finns tusentals burkar på land, sysslolös behöver man inte vara. Denna helg är det dessutom premiär för landets första butik för geocachingprylar – med tillhörande opencaching event – kanske ses vi där….?

%d bloggare gillar detta: