After work – ficklampor & skrot v.2.0

Idag blev det en mindre ”after work” tur tillsammans med TMR68, Peg54321 och jsson. Vi började med att angripa den problematiska multin ”Ficklampor i Ögärdet # 1”, jag har letat där förr, men trodde att vi skulle ha mer framgång som team. En burk hittades lätt, men vad skulle man göra sen? Ingen av oss kunde begripa upplägget hos denna multi, vi fick kontakta livlinan connyivar som gav den information som behövdes för att föra oss vidare. Trots detaljerad information tog det oss en god stund att hitta finalen! Lättade kunde vi fortsätta vår tur. Mina följeslagare på turen passade på att logga burkarna jag tagit i helgen, under Halléns vakande ögon.

När dessa var avklarade gav vi oss på ”Järnringens Skrotvandring # 1”, men ännu en gång blev det här en DNF, illa, illa! Mer framgång hade vi vid nr två i serien som hittades efter en liten stunds letande. Då hade vi fått förstärkning av saerdna82 som vi träffat vi trean i serien, kul att träffas!

Vi gjorde även ett försök att lista ut var finalen skulle ligga, men trots flera goda idéer gick det inte att lösa utan att ha informationen från den första cachen. För att slicka såren åkte vi nu mot challenge ”Aj, det gjorde ont!”, där fick TMR68 visa upp hur illa det kan gå vid en Earth Cache!

Eftermiddagen – kvällens sista burk blev ”Tage”, en cache i bekanta trakter där man vistas mycket för många, många, många år sedan.

%d bloggare gillar detta: