Bland majblommor och biografer

Under tiden jag varit ute och rest i Spanien och Skottland har cachebeståndet börjat växa nära min arbetsplats. Det fick mig idag att ge mig ut på en mini-upprenseningsrunda. Mitt första mål var att plocka ”Haga (Close to Lainen)”, men det visade sig vara en hopplös uppgift. Alla Hagas mugglare församlades, allt från barn som sålde majblommor – man hade släppt ut en armé sådana från skolan för att hindra mig!! Sedan dök det upp barnvagnsmugglare, hundmugglare, färdtjänstmuggalare – då gav jag upp försöket och gick mot ”Biografer i och runt Haga”. Den var inte lika utsatt när det gäller mugglatrafik så jag kunde hitta en lucka och söka av den troligaste platsen. Skönt att åtminstone få en logg under eftermiddagsturen genom Haga.

Sakta men säkert ökar nu mängden burkar, som några redan har noterat i mail till mig så är en magisk gräns inte speciellt långt borta. Nu gäller det att planera noga vilken burk som skall få äran av den loggen!

%d bloggare gillar detta: