Geocaching är finkultur

Idag var det dags för en söndagspromenad med tillhörande finkulturcaching. Egentligen borde man väl ha klätt upp sig med exempelvis fluga – men då det verkar kunna snurra till letandet avstod jag! När jag närmade mig den utsedda finkulturcachen ”Stora Teatern” insåg jag att det nog ändå hade varit bäst att klä sig lite bättre. Teatervaktmästaren såg lömsk ut, skulle han släppa fram mig till min plats eller skulle jag bli utkastad?

Här krävs korrekt klädsel vrålade vaktmästaren och började jaga Hallén i teaterns irrgångar, upp och ned från balkonger och så runt runt runt på scenen – hur skulle detta sluta? När jag just skulle hoppa från teaterns tak ned mot cachen när jag vaknade med ett ryck – oj då en dröm, men drömmar kan ibland innehålla lite sanning.

Därför blev det en promenad idag till hebbs burk vid Stora Teatern, ingen ilsken vaktmästare vaktade, inga mugglare häckade på burken, det var bara att följa den utmärkta hinten och plocka fram cachen utan problem – och jag hade inte ens korrekt klädsel!

Efter avklarad loggning gick jag mot en närbelägen friluftsbutik för att inhandla det sista inför ett kommande äventyr – vart bär det av nu? – hör jag de mer nyfikna läsarna utropa! Lugn, det kommer att avslöjas inom en inte allt för avlägsen framtid…

1 kommentar

  1. Funderar allvarligt om jag ska stryka loggen pga fel klädselkod av herr Hallén? Men vid närmare eftertanke hade antagligen Hallén röjt gömstället om han kom med en fluga. Loggen får stå kvar 🙂

Kommentarer är stängda.