Skalbaggsjakten avrundas

Söndag förmiddag var det dags att ge sig av från vandrarhemmet. Efter frukost och städning lastades allt in i bilen igen (varför var det så fullt i bakluckan under denna resa?). Därefter gav vi oss av mot dagens första mål, ”CC12 F67 – One or two steps” som fick inleda vårt ”angrepp” mot de övre delarna av skalbaggen.

Rustade för regn och rusk gav vi oss ut i skog och mark – eller skall jag säga skog, mossar och kärr!

Under början av dagens caching fick vi en liten stegövning.

Här drabbades vi av det försmädliga, tio meter knappt från cachen, men för mycket vatten!

En mystisk kamera, vad kan det här betyda…?

Utsikten kunde ibland vara fantastisk!

Det blev en hel del vandring, men också många förflyttningar mellan olika punkter med hjälp av bilen för att täcka de olika delområden vi hade kvar. Men när det sista benet i skalbaggen var avklarat blev det tid för några mulitcacher. En av dessa innebar att det krävdes en avledande manöver för att ett gäng nyfikna svartvita typer inte skulle bli allt för närgångna.

Ingabo träffar släkten… En koslig historia!

Några av dagens mest sevärda cacher var: ”CC12 D32 – Hanging shoes”, ”CC12 D30 – Björk bland granar” samt multisarna ”CC12 C19 – Smile”, ”CC12 C03 – CC Masters” och ”CC12 C15 – Field Puzzle” som också blev den sista vi tog i CC12 serien. Den tog oss dessutom längre tid än väntat på grund av mycket pusslande och en riktigt lerig väg där det blev en del manövrerande med bilen för att vi inte skulle fasta och bli kvar ute i skogen!

Vi hade en fantastisk helg (med undantag för regn och kärr…) och mycket kul under vår jakt på CC12. Lite synd var väl att vi aldrig fick loggat ”CC12 C06 – Titanus giganteus – CC BUG 20” trots att vi hade koordinaterna. Det var åter vattnet som hindrade oss, det var så djupt att våra stövlar inte räckte till. Att vada barfota var det inte någon som hade lust med!

Vid 18-tiden kunde vi nöjda återvända till Göteborg med 88 nya burkar att logga.

Ett stort och varmt tack till Ankarcrona för allt arbete med denna jättelika serie och för stöd och hjälp när det krånglade för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.