Mer renoverings jobb

Idag var det besök vid ”(K3) Vattenintaget” som blivit mugglad, ganska otroligt för ett PET rör en bit in i skogen, men så var det. Ett nytt har placerats ut och flyttats 15 meter från ursprungsläget. Det intressant inträffar då att bara några timmar efter mitt besök kommer ivriga jägare utrustade med nya koordinater och lyckas med en DNF… Jag hoppas verkligen inte att det legat en mugglare och lurat i buskarna när jag satte ut den nya burken! Området verkade öde och det föll rejält med regn.

Det usla vädret gjorde att jag inte hade någon lust att besöka min andra problem cache ”Kapten Bertilssons Letterbox” där geocachare har lyckats med att bryta sönder nyckeln för andra gången, nu sitter en del av nyckeln kvar i låset till finalen. Det är visserligen en trevlig burk som varit populär, men jag överväger att arkivera den då det uppenbarligen är svårt för vissa att vara försiktiga vid loggning. Gör ett lås minsta motstånd då skall man tydligen använda våld istället för att lirka lite istället. Jag blir lite dyster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.