På renoveringsuppdrag

Idag blev det en 1,5 mil lång vandring för att titta till två burkar, ”(K3) Vattenintaget” som framgångsrikt fick en bättre plats. Bara några timmar senare kom de första found-loggarna på cachen – härligt att den är i drift igen. Den andra burken som jag besökte var ”The dark side of the forest – the charcoal stack” som fick besök häromdagen, men jägaren hittade inte några reflekterande punkter. Då ingen varit där sedan februari beslutade jag mig för att gå dit och titta till spåret. Det var nästan två hundra meter långt och bestod av reflekterande punkter i form av små pyramider som satt på träden. Men när jag sökte av området insåg jag att det var någon/något som tagit bort markeringarna. Endast fem återfanns, varav tre vid själva cachen som också låg kvar på sin plats. Att ersätta en eller ett par saknade punkter hade jag kunnat ordna, men att bygga om hela slingan hade inneburit att jag fått köpa ett trettiotal nya ”pyramider”. Nu kostar dessa minst 10 kronor styck (kanske därför de har försvunnit…?), beslutet blev att burken arkiveras – men vem vet kanske kommer det någon form av ersättningsburk…? Håll ögon och öron öppna!

Efter dessa två ingrepp i mitt burkbestånd vandrade jag hemåt, men det finns mer att göra. Ytterligare en av mina burkar har rapporterats vara skadad, en fågelholk som var ordentligt uppsatt i ett träd har hittats på marken. Hur kan detta inträffa? Blir till att se till att göra underhåll på den också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.