Dagens oväntade händelse: besök vid en brevlåda…

Ingen burkjakt var inplanerad idag, endast en mindre underhållstur till min egen cache ”Bruaremossen” som inte längre hade något utrymme kvar på den lilla loggremsan. Det blev en rask tur på ca 5 kilometer i full Hallénfart, anlände tillbaka till cachingbasen när telefonen ringde.

Det var peg54321 som undrade om jag ville följa honom och jsson för att leta upp letterboxen ”Stures Brevlåda”, det var inget att tveka om, kläderna åkte på igen och snart var jag vid mötespunkten. Några minuter senare var vi iväg mot första steget. Det var ingen tid att förlora då dagsljuset snabbt höll på att försvinna!

Vi letade oss fram på skogsstigar mot målet, så långt gick allt förvånansvärt lätt. Men vid finalen visade det sig att man inte alltid läser en text när man läser en samling bokstäver – man kan missa något… Men efter lite krånglande gick det att lösa problemet och få upp lådan samt sätta signaturer och fingeravtryck i loggboken. Då hade mörkret fallit omkring oss och vi letade oss i ficklampornas sken tillbaka ut ur skogen.

En helt vanlig oväntad måndagskväll i ett GEO-liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.