Vilka likheter finns mellan Hallén och jultomten?

Några kanske tycker att Hallén är en riktig tomte, framförallt när det har letats efter någon besvärlig Hallénburk! Nu var det inte den vinklingen jag hade i tankarna när rubriken skrevs, Hallén har nämligen börjat uppvisa en annan likhet med den skäggige gubben som dyker upp den 24:e varje år. Hallén har utvecklat en vana att fira en mellandag varje år i Katrineholm. Så kommer att ske även i år. Malaren har bjudit in till ”Julcaching i Katrineholm” den 27:e december, åter har jag köpt biljetter för en dagsutflykt från Göteborg upp till eventstaden. Det blir fjärde året i rad jag besöker Katrineholm under mellandagarna, kanske inte riktigt i nivå med jultomtens traditionstyngda färder, men det börjar onekligen närma sig!

Tidigare event i Katrineholm som jag varit med på:

2009: ”Mellandagscaching i Katrineholm”, ett riktigt vinterevent med ned mot minus tio grader!

Alla deltagarna uppställda utanför eventlokalen.

2010: ”Mellandagscaching i Katrineholm 2010”, även detta år rådde nästan arktiska förhållanden under eventet! En oväntad händelse under eventet var att radio Södermanland visade intresse för två av de utsocknes deltagarna, Hallén och androsen.

Androsen ansätts av utfrågningen i radio Södermanland, strax där efter kommer mikrofonen att vändas mot Hallén.

2011: ”Jul caching i Katrineholm” eventet hade detta år flyttat ut till en scoutstuga ett par kilometer från stationen, men inte längre bort än att det var lönt att bege sig med tåget än en gång upp till Katrineholm. Detta år blev det inte någon snö och is utan nästan vårlika förhållanden!

Vilken kontrast mot tidigare års event, man skulle kunna tro att det var i april och inte i december!

2012 – nu återstår att se vilka överraskningar som eventet bjuder på detta år!

%d bloggare gillar detta: