Geocaching och julen – fototävling 2-26 december 2012

I väntan på julen 2012 utlyser jag nu årets ”tävling”. Denna gång är det inga frågor att besvara, inga tomtar att leta upp utan en uppgift som går ut på att vara lite kreativ! Ta med dig en kamera nästa gång du går ut och letar geocacher, ta en bild som bäst fångar geocaching och julen. Hur du löser uppgiften eller vad som skall ingå är givetvis upp till dig! Det kan vara bilder från något event runt om i landet (eller världen) eller loggning av en speciell burk i ”juliga” omgivningar. Låt fantasin och kreativitet flöda!

Tävlingen börjar idag den 1 advent och pågår fram till och med annandag jul. Under mellandagarna kommer Hallén som enväldig domare att gå igenom bilderna och utse en vinnare i samråd med en hemlighetsfull grupp bedömare!

Alltså foton tagna 2-26 december 2012 som skildrar geocaching och julen är välkomna. De måste vara inskickade senast 23.59.59 den 26 december för att få lov att vara med och ”tävla”. Några enklare priser kan utlovas, inget storslaget då äran är den främsta vinsten.

Så många bidrag som möjligt kommer även att presenteras här på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: