Geocaching Challenges går i graven!

Vi är nog många som tyckt att challenges var ett märkligt koncept, svårt att hantera och inte riktigt geocaching har många sagt. Idag kom ett nyhetsbrev från geocaching.com:

”Dear Geocacher,

In our effort to inspire outdoor play through Geocaching, we are often faced with decisions about what to focus on next, and what to focus on less. It is through these decisions that we explore opportunities to grow the global game of Geocaching.

Occasionally, during this process, we are faced with the reality that certain ideas don’t catch on as we had hoped. In these situations we owe it to ourselves and to you to make tough decisions about the future of every project and the resources to be applied to each. Sometimes, as a result, cool features must become casualties.

In this spirit, we have decided to retire Geocaching Challenges.

This means that, effective today, we have disabled the ability to create new Challenges. We have also removed the Challenges application from all mobile application stores. In approxim ately 7 days, we will be removing all traces of the Challenges functionality and related content from Geocaching.com.

On an office wall here at HQ is a sign that reads, ”Let’s make better mistakes tomorrow.” By accepting that we will sometimes get it wrong, we can allow ourselves to learn from and imagine new opportunities in the world of Geocaching. Our hope is we can take the lessons from Challenges and create better tools to guide you on your next adventure.

Sincerely,
Geocaching.com”

Man erkänner alltså att det hela var ett ”misstag”! Nu hoppas jag att det satsas kraft på att faktiskt utveckla geocachingen istället för att hålla på med ”sidoverksamheter”. Med att utveckla menar jag inte att ytterligare utveckla ett regelverk som snart är tjockt som vår svenska lagbok utan på att göra det lätt och kul att hantera geocaching och inbjuda till kreativa lösningar!

1 kommentar

  1. Varför man istället inte satsade mer på whereigo än spektaklet challenges är för mig en gåta. För egen del så bojkottade jag detta fjantiga påfund redan från dag ett. De flesta som tänkte i termer av geocaching som en sysselsättning som är kopplad till burkjakt gjorde nog likaså.

Kommentarer är stängda.