Halléns är längre än….

Med skandalliknande rubriker når man långt som bloggare och långt är det meningen att man skall nå med det senaste tillskottet i geocachingutrustningen – ett metspö! Bara några minuter efter att SMS meddelat att paketet fanns på utlämningsstället var jag idag på plats och hämtade försändelsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är 112 centimeter i bärbart skick och 7 meter utrullat i sin fulla längd. Nu är det dags att ta sig an några av närområdets mer irriterande burkar! Det lär inte saknas mål för mina utflykter under de lediga dagarna kring jul, säkerligen blir det en och annan berättelse här på bloggen kring fiskarfänget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: