En regnig tur på Hisingen

Är det hösten som fortsätter eller har det blivit vår kanske? Svårt att veta, men nu är det åter blåsigt och regnigt och den eländiga snön är borta! Trots den gråmulna söndagen tog jag mig idag ut på Hisingen för att logga lite burk, det finns alltid något att göra.

Det finns alltid något att göra....!

Det finns alltid något att göra….!

Dagens första burk låg rakt utanför en känd byggjätte – ”Brandenburgkonserterna” – cachen var lämpligt utformad med tanke på närområdet men gick snabbt och lätt att hitta då det var få mugglare i farten på söndag förmiddag. Min lilla vandring inleddes därefter med en transportsträcka till ”Tribute to RAGGE1” som varit borta vid varje tidigare besök i närområdet, men nu skulle den finnas på plats. Mycket riktigt, det blev ett snabbt fynd, men herr Ragge syntes inte till idag.

Var är Ragge1?

Var är Ragge1?

Regnet började nu tilltaga men jag gick ändå vidare, tyvärr råkade jag ut för två DNF:er vid ”Atleter #30 Bottennapp” och ”25# Melladagsburkar 2012”. Den senare skulle vara en riktigt svår burk, och det var den sannerligen, när regnet ökade ytterligare i styrka var det inte kul att leta vidare så jag fortsatte mot nästa burk istället, får återkomma för en mer grundlig avsökning av området.

Lyckligtvis var ”28# Melladagsburkar 2012” lättare att hitta och jag kunde åter notera en hittad cache.

En övergiven lekplats.

En övergiven lekplats.

Min Hisingsvandring tog mig nu till ännu en av Aggieburkarna, ”Aggie och spindeln”. Någon spindel såg jag inte till och inte heller någon Aggie, men en burk hittades utan problem.

Inga spindlar och inga hundar synliga!

Inga spindlar och inga hundar synliga!

Det blev nu en liten avstickare ned mot Lundby och cachen ”470 Lundby”, en brandstation – man kan ju bli eld och lågor för mindre!

Utsikt från cachen. På andra sidan vägen ligger en av Ingabos favorit matplatser... Men viktigare är Landsarkivets depå som skymtar i fjärran, där har man spenderat många timmar!

Utsikt från cachen. På andra sidan vägen ligger en av Ingabos favorit matplatser… Men viktigare är Landsarkivets depå som skymtar i fjärran, där har man spenderat många timmar!

Rundan på Hisingen avslutades med ”7# Hisingens Jul kalender 2012” som var synnerligen lätt att både hitta och logga då mugglarna höll sig borta denna söndagsförmiddag. Totalt 6 burkar och 5,6 kilometers vandring, inte mycket att skryta med – inte ens i närheten av godkänt – men jag får använda mig av den dåliga och oförlåtliga ursäkten: det var trist väder att jaga burk i denna dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: