Rock`n Roll vid Delsjön

Mossmarken är ännu djupfrusen! Här är annars jaktmark för tusentals fästingar och en och annan orm.

Mossmarken är ännu djupfrusen! Här är annars jaktmark för tusentals fästingar och en och annan orm.

Även om jag är fullt upptagen med annat än geocaching denna påsk så var det lite väl frestande när den nya cachen ”Rock 3`n Roll” dök upp några kilometer från den gamla cachingbasen under långfredagen. Under påskafton hade jag inte möjlighet att ge mig ut på jakt, men idag på påskdagens morgon fanns det tid – trots att en timme stulits från oss den gångna natten!

Det var klart och soligt även denna förmiddag, men ovanligt kallt för årstiden med 6 minusgrader. I god Hallénfart gav jag mig av ut i Delsjöskogen, det blev en liten extra slinga för att få lite mer motion. När jag kom nära Edsvikens strand vek jag av in i skogen och uppför berget. Sedan tog jag mig över en mindre mosse, som idag var frusen så varken vatten, fästingar eller huggormar besvärade mig – annars är sådant vanligt på platsen! När jag kom upp på berget hoppade min gps av och an, 20 meter, 30 meter 15 meter, 50 meter – 0 meter… Efter lite snurrande lyckades jag dock få maskinen att lugna ned sig, antar att den var upphetsad av att var igång igen efter flera dagars djup dvala. Slutligen var även jag fokuserad nog att faktiskt se att där låg en sten, och bakom den en plastburk.

RocknRoll

Jag signerade på tredje plats i loggboken och kunde nöjd fortsätta min lilla påskrunda, inga mer burkar idag utan nu gäller andra arbetsuppgifter under resten av dagen.

Vyerna över Delsjön var extra vackra i solskenet över den istäckta sjön.

Vyerna över Delsjön var extra vackra i solskenet över den istäckta sjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: