Vagnhallen Majorna

Dagens huvudaktivitet var att guida Svenska Turistföreningens medlemmar i Klippanområdet nära Älvsborgsbron här i Göteborg. Men innan jag trädde in i min roll som guide gick jag mot cachen ”Vagnhallen Majorna”, burken ligger ganska nära hållplatsen med samma namn som är ett beryktat tillhåll för traktens talrika A-lagargäng, men idag var där lugnt och stilla. Endast en vagn på linje tre rullade fram och tog bort de enda åskådarna från området så jag i lugn och ro kunde ge mig på att logga buken. Den var av en modell jag sett åtskilliga gånger tidigare så det blev en snabbt funnen burk.

Vagnhallen Majorna.

Vagnhallen Majorna.

Efter framgångsrik loggning gav jag mig av mot Sjömagasinet och starten för dagens vandring.

Allt denna dag skulle kretsa kring gamla Älvsborg!

Allt denna dag skulle kretsa kring gamla Älvsborg!

I solen och i lä var det riktigt vårlikt och Göta Älv visade sig från sin bästa sida.

I solen och i lä var det riktigt vårlikt och Göta Älv visade sig från sin bästa sida.

När vandringen var avslutad lite över två timmar senare gick jag mot hållplatsen som bär samma namn som cachen. Då såg jag ett bekant ansikte – blaufish – som just hade loggat! Jag vinkade, men då körde en vagn fram mellan oss så jag tror inte han såg mig, men kul ändå att observera andra jägare ”in action”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: