Från köpcentrum till rådjur

En knapp vecka efter hemkomsten från Grönland var det dags att börja återacklimatisera sig till normal burkjakt igen. Det skulle bli dåligt väder under söndagen men det brukar oftast inte gälla början av förmiddagen så jag gav mig iväg i hyfsad tid.

Torpavallen II

Mitt första mål var ”Torpavallen II” när jag läst ledtråden behövdes inte ens gps! Loggen satt snabbt i boken och jag klev vidare mot ”Torpavallen I”, inte heller den erbjöd något motstånd, nästan lite powertrail över detta, men endast två burkar.

Torpavallen

Då var denna del av reviret rensat och jag kunde vända min nos och uppmärksamhet mot trakten kring Härlanda tjärn.Under natten till söndagen dök det där upp en helt ny burk, ”Tjärn #1 Härlanda”, givetvis redan FTF:ad av Monway som denna kväll hade fått sällskap av nevyn2012.

Jag tog det längsta älgklivet och drog iväg mot skogen, bort från asfalt och bilar. Mitt sökande kom att pågå en ganska lång stund, högt och lågt for jag för att försöka hitta denna cache som var satt så som Other, det kunde alltså vara lite vad som helst! Till sist vidgade jag mitt sökområde då mottagningen invid berget inte var den bästa, då såg jag något, jag det där verkar misstänkt, mycket misstänkt. Tänka sig, där var ju cachen!

Härligt att få rensat även denna burk i den inre delen av reviret.

Fin plats för ett event! Inte långt från cachen.
Fin plats för ett event! Inte långt från cachen.

När jag var påväg hem mot min nya cachingbas träffade jag på fru råget med årets tillskott, alltid lika trevligt att träffas ute bland buskarna!

Rådjursfamilj