Upplysning

Ända sedan jag flyttade geocachingbasen har min trogna ficklampa varit ute på villovägar, DNF varje gång jag försökt finna den! Näst GPS och penna är ju en bra ficklampa en del av den nödvändiga basutrustningen så det har ibland varit lite svårt att jaga burk. Igår fick det vara nog, jag gick in på Teknikmagasinet och införskaffade en ny lampa, modellen större än den jag hade tidigare med 210 lumens, kanske leder det till att min gamla lampa behagar visa sig igen!

Ficklampa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: