Bok & Bibliotek vs Jul på Liseberg

Det har verkligen varit oroväckande tunt med loggar den senaste tiden. Bloggen fylls av förväntan inför geo-tomtens eventuella ankomst! Men, idag blev det bot och bättring, en burk skulle loggas! Under en tur in till staden mer centrala delar tänket jag passa på att få loggat mysten ”Bok & Bibliotek- Göteborg Book Fair”. Det var bara en kort promenad från närmsta hållplats och burken hittades utomordentligt lätt, det är mer än vad man kan säga om att hitta lösningen till burken, den är svår.

Böcker är annars något som intresserar mig! Men, bokmässan har jag undvikit de senaste åren då det brukar vara så mycket folk att det är lätt att missa de intressanta delarna och svårt att koncentrera sig när man tvingas in i ett flöde utan möjlighet att komma ut!!

Efter att cachen loggats färdades jag i riktning mot Liseberg för att besöka julmarknaden. Normalt brukar jag välja en vardag efter arbetet för detta besök. Idag blev det istället en lördag med fint väder….

Ska all dom in där...?
Ska all dom in där…?

Jag tog mig in i det täta folkmassan, efter att ha köat i 20 minuter!

Skattjakt?
Skattjakt?

Nog var man lite lockad när man såg skylten om att det pågick skattjakt i medeltidsbyn, men jag såg inte till några cacher där inne! Det fanns visserligen ett par andra saker att logga – typsikt vänsterprasslande i hebbs fotspår – men ingen burk i sikte. Det hela blev ganska snart ohållbart då man endast kunde förflytta sig med myrsteg så jag handlade det jag hade planerat och drog mig ut ur folkmassan. Jul på Liseberg en lördag eftermiddag med bra väder är värre än Bok & Bibliotek – gör en notering i minnet angående denna läxa!

Utanför sträckte sig nu köerna bortåt Korsvägen och varje spårvagn som anlände var helt fullsatt – det fanns knapp någon luft mellan passagerarna i vagnen som kom, lyckligtvis så gick alla av vid Liseberg så jag kunde lätt få plats under hemresan.

Marknad - välbesökt.
Marknad – välbesökt.
Kaninerna har fått ett eget land, nu lär dom väl föröka sig med fruktansvärd fart och erövra världen!
Kaninerna har fått ett eget land, nu lär dom väl föröka sig med fruktansvärd fart och erövra världen!