En hyllning till Härlanda tjärn!

Så här vacker och inbjudande är Härlanda tjärn en dryg vecka före jul 2013.
Så här vacker och inbjudande är Härlanda tjärn en dryg vecka före jul 2013.

Mulet och mörkt som på natten, regn, regn och åter regn som förgylls av blåst – perfekt uppladdning inför julen! Dessutom uppmuntras man att titta lite på dessa frågetecken som dyker upp på GC kartan. Igår publicerades hebbs nya burk ”A tribute to Härlanda tjärn”, när den kom var jag ute och sysslade med annan gps-relaterad aktivitet men på kvällen satte jag tänderna i detta nya mysterium och det var inte några svårigheter att lösa gåtan. Om det hade varit en Hallén-myst så hade ni nog drabbats av en fråga kring den spant som påträffats i tjärnen! Men nu är det en hebb-myst så det fanns givetvis en del koppling till joggarnas Mecka, Skatås.

När det blivit något mindre mörkt än på natten gav jag mig av ut i Delsjöskogen för att leta upp finalen. Jag sökte naturligtvis väl högt först för att sedan sjunka lite djupt innan en lagom nivå uppnåddes och jag kunde säkra min logg! Det blev inte mer än 4 kilometers vandring denna dag, inte ens början på en uppvärmning, men jag får erkänna att det var ganska skönt att återvända till geocachingbasen när regnet och vinden tilltog.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.