I väntan på geo-tomten – Geo-Böcker till jul?

burk17

I väntan på geo-tomten kan det vara trevligt att se lite på de böcker som helt eller delvis handlar om geocaching eller andra gps-lekar. För några veckor sedan fick jag ett tips från författaren av barnboken ”Marmaremara : de g(l)ömdas böckernas bibliotek” om att denna ny bok nu finns på marknaden. Jag har inte läst denna bok så jag hänvisar till länken om ni vill veta mer om boken. På svenska finns sedan några år Jasys bok om geocaching som kom ut i samband med att Jasy firade 10 år som geocachare: ”10 år med Geocaching”. En mer officiell skildring av geocaching från Geocaching Com  är ”The Complete Idiot’s Guide to Geocaching”. Jag har en tidigare version av boken och om upplägget är det samma så är det en ganska grundlig handbok, dock endast med koppling till geocaching.com.

Utbudet av böcker inriktade på geocaching växer sakta men säkert. ”Creative Containers for Geocaching” som publicerades förra året låter onekligen spännande och eventuellt tänker jag införskaffa den, kanske kan jag återkomma och berätta mer om den i senare inlägg.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.