Kina-event

Kina

I Göteborgs eget Kinatown… träffades idag ett gäng glada burkjägare för att inleda supereventveckan med ett Kina-event. Bland deltagarna fanns larsolov2 som tagit sin första FTF i just Kina, det måste ju vara något extra. Till en början var det ganska lugnt på eventplatsen, men snart strömmade besökarna till från alla håll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ragge1 öppnade eventet och läste en kinesisk dikt, till allas stora besvikelse på svenska… men det får man väl ändå ha överseende med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Därefter följde en lottdragning av ett kinesiskt geo-coin (är förövrigt inte alla geocoins kinesiska, tycker att det alltid står så på mynten) som innebar vissa förvecklingar. Alla fick svära sin tystnad, men jag kan avslöja att det hela finns på film…Till slut lyckades dock lottdragningen och Amaranthe blev den lycklige vinnaren av detta coin.

Eventet uppgavs vara 2 timmar långt, men den lurige eventarrangören hade då räknat med att några säkert skulle vilja gå med in i värmen för lite mat. Vi var dock några som avstod måltid och dryck och istället drog oss hem mot respektive cachingbas för att ladda inför morgondagens event då Evert skall firas.

Dagens blogginlägg avslutas med ett fyrfaldigt leve för Ragge1 på denna bemärkelsedag!!!!