Sista Chansen

Sista Chansen

Det har varit så glest med loggar den senaste tiden att jag fått både syner och klåda på kuppen. Syner i form av små burkar som snurrar runt skallen nattetid och klåda i fingrarna varje gång jag skådat en lunchbox på arbetsplatsen… Så här kan jag inte fortsätta, intalade jag mig idag på morgonen, idag måste en burk loggas, det kan vara sista chansen innan Hallén blir galen (eller galnare beroende på hur man ser på saken). Tur då att det faktiskt har kommit lite nytt i centrum och på ”rätt sida älven”! En burk som legat på ”att göra” listan en tid var ”Postterminalen (Sista Chansen)” på Kruthusgatan. Det är inte direkt varje dag jag har vägarna förbi denna plats men idag skulle det bli av. Efter en vandring genom centrum och vidare förbi centralen nådde jag platsen, nära ingången till den stora postterminalen där faktiskt Hallén en gång i en mugglarungdom gick i så kallad postskola! Det är en plats med mängder av mugglare, en hel flock stod strax bortanför cachen så jag fick använda alla urbana knep jag känner för att hitta rätt. När mina långa fingrar väl greppat buken fanns ingen återvändo, den blev loggad! Underbart, kände att cachinglivet hade återvänt, huden blev plastfärgad och ögonen tindrade som ett par korkar på ett PET rör. Med raska steg lämnades platsen och jag tog mig hem mot cachingbasen.

Här går mugglarna in och ut, ut och in och ut igen...
Här går mugglarna in och ut, ut och in och ut igen…

1 kommentar

Kommentarer är stängda.