En after-work-Challenge

Idag fick det bli en liten tur efter arbetet, en kort tur då det var hotande mörka moln över hustaken när jag lämnade kontoret. Efter ett par kilometers promenad nådde jag fram till grönområdet ovanför Näckrosdammen där man ännu kan se ett av fästena efter linbanan som gick här under Göteborgsutställningen för snart 100 år sedan! Nu var det inte dessa fundament jag egentligen skulle titta efter utan efter en liten behållare i plast innehållande en loggremsa. Cachen jag letade efter idag var en Challenge, ”Challenge #005 v2 – 1000 caches found”, i detta fall kände jag mig helt säker på att jag uppfyllde kraven för utmaningen, alltså att ha hittat minst tusen burkar.

hittade

Mitt tusende fynd gjordes 2007 och var uppe i Dalarna på cachen ”Åtta 7:or” av bucher.

Jag snurrade runt lite på platsen och fick till sist se det träd som hinten talade om, det blev då lite klättring men väl på plats hittade jag inte ett spår av burken. Det visade sig att cachen låg på den nivå jag var på innan jag började klättra, bara att ta sig ned för berget igen allt medan att riktigt stora regndroppar började falla. En logg blev det i vilket fall, logg nummer 21 997 förövrigt. Nu får man ta sig en funderare, var skall loggen av nästa hela tusental signeras? Jag har en plan, det är allt jag säger….

1 kommentar

Kommentarer är stängda.