Bland träden i Slottsskogen

traden

Denna tid på året blir det inte så mycket burkjakt då arbetet tar all tid och lite till! Men efter en extra lång dag och kväll igår så kunde jag idag se lite av solen och bege mig ut på en liten efter-arbetet-jakt. I samband med ett event under augusti i Slottsskogen kom det där en rad nya burkar, mycket lämpliga att ta under korta turer efter arbetsdagens slut.

Jag gav mig därför iväg från kontoret och styrde stegen mot ”7SoA – Slottsskogsvallen”. Den ligger invid en högtrafikerad mugglarväg, många träd och en hög höjd strax invid, det gör att gps:en kan bli lite vilsen. Jag fick en bestämd nollpunkt på två olika platser men ingen av dessa verkade direkt trolig. Istället blev det till att använda geocachingnäsan och snoka upp en bättre nollpunkt, vilket jag lyckades med inom några minuter. Där såg jag då en mycket välplacerad sten, mycket misstänkt, mycket riktigt låg där också en liten burk. Eftermiddagen var räddad, loggen var säkrad, och jag kunde inleda min vandring hem mot cachingbasen.