Här ligger en burk…

Det var inte några stordåd inplanerade denna dag, men en burk ville jag få loggat denna lördag. Jag gick därför ut på en liten vandring i riktning mot Kviberg för att där försöka leta upp en letterbox som lär vara riktigt trevlig, ”Kvibergs kaserner”. Det var riktig vinter ute idag, pinande vind och dessutom snö/isbitar i luften, en mindre behaglig upplevelse. Men jag lät mig inte stoppas av detta utan fortsatte fram med det gamla militära området.

Kvibergs kaserner

När jag kom fram mot målet såg jag en stor Mercedes med rumänska plåtar parkerad vid huset där jag ville leta efter den inledande informationen. Men på baksidan av huset stod ett tält, jag valde då att ge upp denna cache då det var väl stor risk att eventuella invånare i tältet skulle titta ut.

Eumigranter

Det var givetvis en besvikelse men jag gick vidare mot ”Skogskullen vid kvibergshuset”, efter en stunds letande upptäckte jag att denna burk var tillfälligt avstängd, alltså ingen mening att fortsätta sökandet. Vandringen fick därför utsträckas till ”Sven-Eric’s cache” men inte heller där hittades något, alltid svårt att söka rakt utanför dörrarna till stora bostadshus där det kommer folk oavbrutet. Det började nu kännas lite hopplöst, skulle jag inte få loggat en enda burk idag? Efter en kort förhandling med mig själv blev beslutet att göra ett försök till vid ”Lios skatt”. Där gick det bättre och efter en stunds sökande kunde jag utropa: här ligger en burk…

här ligger en burk

Därefter gick turen in mot centrum för att handla en del nödvändiga prylar inför ett stundande större äventyr som nu närmar sig med kliv som är längre än mina egna!

 

 

4 kommentarer

  1. Resplanen, eller framför allt loggplanen, låter lite jobbig … 🙂 Men jag hoppas att ni får en toppenresa och ser fram emot att få läsa om den sedan.

Kommentarer är stängda.