Hallén har landat! – Dags att slå på trummorna…

Efter en vecka i ett fjärran land i öster har nu Hallén återvänt till cachingbasen och fotomaterialet från resan håller på att bearbetas, det är därför ni som läsare fått lite utfyllnadsmaterial med filmer hämtade från nätet. Under resan som nu avslutats fick geocaching utövas i mån av tid men givetvis blev det några burkar (nytt land) och mängder av nya intryck. Idag inleder jag med att slå på några riktigt stora trummor inför de kommande inläggen från resan med en egenproducerad film som jag hoppas kommer att locka till läsning av de kommande inläggen från detta senaste äventyr.

[youtube:https://youtu.be/ww5THL1eM3s%5D

1 kommentar

  1. Åhh, har du lyssnat på Wadaiko Yamato i Japan. Jag har varit i Japan, men trumgruppen har jag sett två gånger i Sverige. De är superhäftiga!!

Kommentarer är stängda.