De trasiga trailernas trakt

Klamath Falls med omgivningar har ganska gott om långa serier med burkar utmed de små landsvägarna i de dalgångar som omger staden. Men speciellt aktiv verkar inte geocachingaktiviteten vara här. Många burkar har inte fått något besök sedan 2017! Det i sig är ett varningstecken, men vi gav oss ändå förhoppningsfulla i kast med den första serien. Det visade sig efter hand att ganska mycket var borta eller omöjligt att hitta under det höga gräset som dolde stenar som kunde dölja burkar – eller något annat… man rotar inte gärna med händerna i hålor då det finns en del otrevligare saker att träffa på här jämfört med hemma.

Det märktes att vi var ute i västern – förgiftat vatten och orter som för tankarna till en annan tid.

Men ibland trodde jag att vi hamnat ännu längre söderut.

Ser ni vad jag ser?

Efter många timmars burkjakt började vi nå slutet på de trasiga trailerna och kunde konstatera att vi hade omkring 80 DNF loggar i våra gps:er, tror att det är rekord för en dag – är inte det något man borde föra in i statistiken – DNF mästare?

Vi avrundade dagen med Klamath Falls många virtuella cacher, det blev 7 sådana idag, inte heller det är speciellt vanligt förekommande. Antalet hittade blev nästan 200, färre än väntat men ändå – hur ofta loggas nästan 200 burkar på en dag, så vi får faktiskt vara nöjda.

Klamath Falls