Julevent i Göteborg 2019 – en vecka till dropparedagen

En vecka kvar till julafton, eller dropparedagen som vi säger här i Göteborg, och det var dags för det 14:e juleventet! Och nog gjorde dropparedagen sig påmind genom ett ihärdigt regnande under eftermiddagen. När jag närmade mig eventplatsen via bron över Örgrytevägen var där tämligen tomt på geocachare, men snart skulle eventet befolkas.

Min geo-tomte-kollega bgr01 anlände givetvis också med utlovade skumtomtar medan Hallén trollade fram snällhetskakor (pepparkakor) som vi doktorn ordinerade samtliga besökare. Doseringen för pepparkakor är följande, två gör dig snäll, tre gör dig löjlig och fyra eller fel ökar risken för elakhet och snedtändning! Allt enligt en ovetenskaplig studie på ett gäng kontorsråttor….

Totalt återfanns 17 loggar i den traditionella event-logg-boken. Ett mycket stort tack till alla som ville vara med. Nästa år är det dags för jubileum, både för juleventet och för geocachingen! Hoppas vid ses då på en i skrivande stund okänd plats och i ett helt obekant väder!