Burkjakt under april månad 2004

Under resten av april tog jag ytterligare fem burkar, varav en var min första mysterycache – Strings attached – men idag skulle den inte bli godkänd, faktiskt arkiverades cachen när det uppstod krav på att man skulle ange finalkoordinaterna till en mysteriecache. Burken fanns nämligen på angivna koordinater, det mystiska var att cachen var dold i en ihålig trädstam, en fin burk men helt klart inte en mystery! Samma dag plockade jag även ”Flaggstångsberget” som ännu finns kvar. Dessförinnan hade tre burkar i Delsjöområdet plockats, ”Geocache”, som faktiskt också var den första geocache jag sett då jag var på kurs på Stora Torp, men då loggade jag den inte. Loggen satt i boken först den 10:e april. I Delsjöområdet togs även ”The smell of coffee” och ”Fotojoc cache 2”.

%d bloggare gillar detta: