Har Hallén slutat med Geocaching? Eller är detta bara början?

Under hela maj och juni samt en del av juli 2004 blev det inte en enda logg – otroligt när man tänker tillbaka, vad hade jag för mig egentligen? Men så i juli började det hela igen, det blev några turer ut i omgivningarna, delvis med min geobike som på den tiden var ganska flitigt använd.

2004-07-28


Age Unknown Med hjälp av min cykel (geobike) tog jag mig ut till Råda säteri för att åter en gång försöka hitta denna cache. Tidigare försök hade inte lyckats men idag gick det tack vare spoilerbilden. ÄNLTLIGEN!
2004-07-24


Den Långa Färden Denna finallåda har spelat mig flera spratt. Jag var i närheten flera gånger men vågade då inte gå bara lite högre…. Nu gick det, har lärt mig att i geocaching måste man våga bara lite till, då hittar man sin låda!
2004-07-24


Isacs cache. En rolig minimulti i för mig välbekanta områden. Delsteg ett passerar jag nästan dagligen på väg ned mot 1:ans spårvagn.
2004-07-21


At the hospital
Efter lite räknande och en felräkning så kom jag tillrätta med detta problem! Sedan var loggen inte svår, låg utmed min dagliga promenadväg ned mot språvagnen.
2004-07-21


Rövargrottan
Väldold cache i en välbesökt grotta. Har varit här tidigare men idag blev det med pannlampa och arbetshandskar. Inga svårigheter att hitta och logga – många spindlar i grottan idag….
2004-07-20


Gunnebo Giant’s kettles Tittade först på jättegrytorna innan det var dags att börja söka. Inte några stora problem – ganska enkelt faktiskt att få fram denna cache!
2004-07-20


”The white spot” Efter ett låååångt uppehåll i mitt cachande återupptogs det idag med en geocachingcykeltur. Tog mig nästan rakt på rätt plats, trots dålig mottaging. Snabblogg sedan vidare mot nästa låda under dagens cykeltur.
%d bloggare gillar detta: