September 2004

2004-09-26


KGB Cache 8 (Utby) Dagens cykeltur avslutades i Utby med att logga denna KGB cache. Inte någon fantastisk plats men dock en cache.
2004-09-26


3lite Cache #2 [Kviberg] Under cykelturen stannade jag till vid denna låda. En annorlunda placering – riktigt kul. Hade tur att det var folktomt i området denna morgon.
2004-09-26


Kviberg 2 En liten micro i en stenmur där det finns hundratals fönster varifrån mugglare kan se en. Här gäller det att vara snabb och osynlig!
2004-09-11


Gunnebo – Göteborgsvarvet offspring #2 Parkerade cykeln och klev över staketet – remmarna till ryggsäcken fastnade i staketet – AJ – det var elektriskt – AJ, tillslut kom jag loss! Två kor och en kalv tittade med förvånade ansikten på mig. Jag hälsade – god morgon – och gick förbi dem mot cachen. Den hittades efter lite klättrande – kul plats -REKOMENDERAS!
2004-09-11


water mill En riktigt fin liten kvarngrund detta, har varit här förr flera gånger men nu sökte jag efter en plastlåda… Den hittades först när jag gått in i själva ”kvarnen”. Platsen är väl värd ett besök.
2004-09-05


RV40 cache no 2 – Bunker Promenaden gick idag till denna cache vid en militär anläggning. Är inte riktigt säker på att det är lagligt att gå så som jag gjorde men det fanns inga förbudsskyltar och alla grindar stod vidöppna. Här gäller det att se upp för fästingar i det höga gräset. Hittade cachen ganska snabbt – inga problem. Mystiskt område!
2004-09-04


A Cave with a View Vilken utsikt! Avlutningen på dagens cacherunda bjöd på fantastiska vyer. Lite knepigt var det att hitta vägen förbi fornborgen och sedan rätt väg ”ned” mot cachen – det gäller att vara försiktig här och inte ha för bråttom. Men området vid fornborgen är fantastiskt – Rekomenderas.
2004-09-04


ZeroZeroZero (Hejderidaren #3) Härligt fornlämningsområde. Stannade flera gånger och studerade omgivningarna. Vid själva cachen får man se upp för en livlig trafik av springande och stavgångande mugglare – otroliga mängder av dem….
2004-09-04


Calling GOD
Denna telefonkiosk hittades efter en stunds letande. Det vill till att man söker ”på rätt nivå”, det är inte självklart att mottagningen är den bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: