Caching under augusti månad 2004

Från slutet av juli till väl efter mitten av augusti 2004 var det total stiltje när det gäller burkjagande för Hallén, men då tog det fart igen och faktiskt sattes ett nytt månadsrekord…

2004-08-29


Free Phone En synnerligen märklig cache, en påse som hänger i ett träd och den har fått hänga kvar ostörd under lång tid. Den var inte lätt att hitta, hamnade till en början helt fel!
2004-08-29


Top of the world (Hardware #3) Fin plats nära bronsåldersrösen med en enastående utsikt. Tog mig hit genom stiglöst land. Tänk att det finns en sådan ”vildmark” i Änggårdsbergen.
2004-08-29


Red House (Hardware #2) Här fick jag leta, leta, leta innan jag insåg att det var fel plats, vidare upp i slutningen och leta vidare – efter många om och men kunde den lilla burken plockas fram, nära en död liten fågel….
2004-08-28


krilel#3 (Bäver) Spår av bäver syntes men ingen bäver syntes till. Det var en liten rackare till burk men inte svår att hitta. En fin avslutning på dagens långa cachingrunda.
2004-08-28


Who wants icecream? Vem vill ha glass? Ja, inte jag just nu, men jag tar gärna Hedbergs första låda. Den hittades snabbt och lätt därefter upp på cykeln igen och iväg mot den sista lådan för dagen.
2004-08-28


GPPT #09, The Ruin, (Gavia # 23) Svängde in vid den gamla kyrkoruinen under dagens tur med geobiken. Lite letande krävdes men med hjälp av ledtråden gick det smärtfritt!
2004-08-28


Escape Lyckades både logga och rymma från platsen utan att bli upptäckt. Här får man vara eftertänksam. Cachen är inte svår, bara lurig!!!
2004-08-28


Almost in Russia Undrar vad omgivningen tror om oss geocachare – framförallt folket inne på ambasadområdet. Man kände sig som en spion under kalla kriget på denna plats. Vad kan finnas i brevlåda idag?
2004-08-28


Drive-In Photographer Detta var en klurig och välgömd cache. Det tog en bra stund att hitta den. Fin utsikt över Liseberg men annars så förstörs intrycket av motorvägen nedanför.
2004-08-28


EverBlue #4 (Secret Stone) En hemlig sten bland många ohemliga! Hittade efter en stunds granskande en misstänkt sten – den var ihålig – loggades och sedan iväg igen.
2004-08-28


EverBlue #3 (Lyckholms) Trodde att jag kanske kunde vara först på denna, men det var jag verkligen inte. Flera hade loggat i går, och Hedberg hade varit på plats före mig idag trots att jag var där tidigt på morgonen.
2004-08-25


The witch’s castle Efter avslutad arbetsdag tog jag en motionsrunda upp till denna höjd. Det är fin utsikt och en intressant byggnad men området är nedskräpat något fruktansvärt, inte kul att söka i sådana miljöer.
2004-08-25


GPPT #05, The Sculptor’s Park, (Gavia # 19) Försökte att ta denna redan i går på lunchen men området var då fyllt av dagisbarn. Idag tidigt på morgonen gick det betydlig bättre. Upp i utsiktstornet – fram med cachen – logga! Vilken underbar morgon…
2004-08-20


Crown Dagens tur under lunchen gick upp till Skansen Kronan. Jag fick leta länge och väl samt ta hjälp av spoilerbilden för att hitta denna låda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: