Oktober 2004 – Halléns andra FTF

Tillbakablickarna fortsätter nu med oktober 2004, volymerna började öka och den andra FTF-loggen kunde skrivas den 26:e. Ännu hade jag ingen digitalkamera så det blir fortsatt ”tråkiga” uppställningar i tabellform, men någon läsare kanske ändå är intresserad.

2004-10-31


GPPT #04, The Water Lily Pond, (Gavia # 18) En tidig morgon tog jag cykeln till ett för mig bekant område. Det krävdes inte någon längre tid för att söka rätt på denna. Snabb logg och sedan tillbaka med cachen till sin ”håla”.
2004-10-26


Göteborgs hjärta Min andra FTF!!
Eftermiddagen ägnades åt en disputation, den drog ut på tiden och jag blev allt mer otålig. Tillslut kunde jag få ge mig av, på med min GPS. Jag hittade snabbt lådan och loggade FTF, på väg från platsen rundade en annan man kyrkan, det skulle jag senare få veta var Hedberg, han blev besegrad med några få minuters marginal!
2004-10-16


Fortress n:o 1 Dagens tur med geobiken avslutades vid Skansen lejonet. Cachen låg helt oskyddad så den var lätt att hitta. Jag försökte gömma den lite bättre även om det inte var lätt.
2004-10-16


Romantic cache I uteliggar och A-lagarområdet var det skräpigt men dit behövde jag inte gå, trots att min GPS ansåg det. Håll dig på vägen istället och sök i husgrunden. Här kan det vara många mugglare så se upp!
2004-10-16


Hangover Märklig och klurig cache. Jag fick inte upp hänglåset men den gick att öppna även på annat sätt. Det finns enormt många hundmugglar i detta lilla grönområde. Blev verkligen överraskad av all denna trafik!
2004-10-16


Rose Bowl Mini (small) Dagens först tur på min geobike. Listigt, listigt! Här krävs det att man inte är rädd för att stoppa in sin hand i små hål. KUL cache – rekomenderas.
2004-10-15


Gbg High 8 Högt uppe på berget finns det oanade grönområden! Trevlig plats med många hål för en cache! Efter loggen letade jag mig ner från berget via en annan väg än irrvägarna jag tog upp.
2004-10-15


Fortress, graveyard & UFO landingsite Ibland blir man uttittad när man cachar. Jag fick en mugglare bakom mig utan att se henne. Hon trodde nog inte att jag var riktigt klok som rotade omkring där jag gjorde – men men, mugglare är mugglare.
2004-10-14


GPPT #07, The Almost Historic Park, (Gavia # 21)
Efter arbetet gick jag ner på staden och lyckades i ett muggelfritt ögonblick dra fram och logga denna cache. Mycket utsatt läge gör det till en ganska knepig uppgift.
2004-10-13


Gbg High 9
Turen i Slottskogen avslutades med denna cache. Jag letade på helt fel plats under lång tid bland tonvis av löv innan jag hittade rätt.
2004-10-13


The Castleforest En dold del av Slottskogen, hittade lådan när väl en mugglare försvunnit från platsen.
2004-10-12


RHAT (Urban #4) Under lunchen fick det idag bli lite caching. En lagom promenad upp till denna fina utsiktspunkt. Några mugglare med flaskor satt i närheten men jag lyckades smyga så att de inte såg vad jag höll på med…
2004-10-02


Space Center
En mycket väldold låda detta! Höll på länge och väl innan jag kunde hitta den. Det finns en fin utsiktspunkt i närheten och det är också dit koordinaterna leder dig. Du måste läsa instruktionerna till cachen för att hitta lådan!
2004-10-02


Free phone 2
Under en sten med en otrolig utsikt över bl.a. Mölndal. Är det fint väder kan man stanna här länge! Bered dig dock på ganska krävande terräng på vägen hit. Klippor och taggiga buskar är något av det du möter på din väg.
2004-10-02


Tunnel to Space Högt över tunneln ligger denna cache. Den är väl synlig men det gör knappast något – hur många mugglare skulle hitta till denna plats!! Kul placering, men se upp för stagen till skyltarna, de är förrädiska.
2004-10-02


Deep in Space
Det är inte ofta man gör besök i yttre rymden, men idag blev det av. Nåväl, ett besök inne i en reklampelare var det väl, men man får väl ha lite fantasi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: