November 2004 – med den tredje FTF loggen…

2004-11-30


Christmas tree En helt ny låda vid Lisberg, den måste man bara ta på väg hem från jobbet. Hade en viss förhoppning om att vara först men det visade sig att Hedberg redan varit där. Kanske inte så förvånande då cachen finns i ett parkeringshus. Undrar om sådana som jag – utan körkort – får lov att vara där….
2004-11-29


On the top
Efter dagens arbete gav jag mig ut på en liten cachingrunda. Det var lätt att hitta denna blöta låda. Den kan verka enkel men jag råkade ut för en ofrivillig luftfärd när jag halkade på ljungen på väg ned från toppen – klarade mig dock utan skador.
2004-11-27


Between (MX multi) Jag kom på småstigar från torpet Freden. Den sista sträckan gick genom stiglöst land och det blev en hel del klättrande. Väl på plats vill det till att man inte kliver fel – då kan det gå illa. Men jag klarade det utan problem och hittade lådan direkt. Sedan en logg och en enklare väg ned från berget mot stationen i Jonsered. Jag återkom till Between den 6 januari 2007 för att plocka koordinaterna som jag glömde vid senaste besöket. Passade då på att fotografera burken.
2004-11-27


Krilel #5 (Freden) Tomt och öde vid Freden idag. Här har jag varit flera gånger förrut. Det krävdes en del letande då mottagningen inte är den bästa på denna plats! Men sedan blev det en logg och lite fika.
2004-11-27


Big Surprise! Ovanligt stor liten överraskning – en rest efter ett nattcachingevent som hölls här för en tid sedan. Då var det en stor låda – nu har den verkligen krymt. Beror det på regnet tro?
2004-11-20


Pluto’s moon Med hjälp av ”rymdpromenaden” – ett häfte som ges ut av Naturhistoriska museet kunde jag ”hoppa” några delsteg och går rakt mot de yttre delarna av solsystemet. Jag hittade lådan nästan direkt, andra har haft riktigt stora problem med denna cache – undrar varför?
2004-11-20


GPPT #02, The Pharmacists Park, (Gavia # 16)
Andra försöket på denna multi, denna gång hittade jag steg ett men det krävdes mycket, mycket letande! Steg två gick något lättare. Detta är dock en riktigt knepig multi då steg 1 är så väl dolt. Ta dig tid och ge inte upp!
2004-11-16


Göteborgsvarvet – Göteborgsvarvet offspring #3 Detta var faktist mitt första besök vid denna ”berömda” backe! Fin plats men jag gick givetvis mest med blicken ned i backen när jag letade efter cachen. Någorlunda lätt.
2004-11-02


Sahlgrenska Action park FTF nummer tre!
Efter arbetet tog jag min GPS och gav mig ut på jakt. Jag tog mig förbi ett riktigt läskigt hus – en del action även där på kvällarna kanske? Cachen hittades efter lite klättrande. Det blev FTF, hurra! Lurigt område med vassa spikar och glassplitter. SE DIG FÖR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: