Glöggevent i Göteborg 2006

Detta är ett inlägg om en händelse som inträffade långt innan denna geocachingblogg existerade.

Tillsammans med grodan & fiabus arrangerades det första Glöggeventet i Göteborg den 22 december 2006. Vi hade valt ett av ”grillhusen” nere vid Lilla Delsjöns strand, ett specialtillstånd ordnades så att en bil kunde köras fram med all utrustning, inte minst glöggen. Sedan satte vi ut små lyktor och ordnade fram pepparkakor och julgodis. Sedan var det bara att vänta på att deltagarna skulle strömma in.

En av höjdpunkterna under kvällen var den stora julklappsutdelningen. Alla som ville kunde lämna ett paket och sedan få lov att ta ett i utbyte, det fanns en säck för vuxna och en för barn.

Julklappsutdelning!

Vi var överraskade när det kom 30 deltagare på detta event, en bra bit in i skogen några dagar före jul! Framgången gjorde att vi sedan kom att genomföra fler event. Numera har ”Glöggeventet” ersatts av Hallén & bgr01:s Julevent i Göteborg som hållits vid Liseberg de senaste åren. En plan finns även för julen 2012, men det är ännu en synnerligen välbevarad hemlighet vad som skall hända då!

Avslutningsvis ytterligare några bilder från den magiska kvällen den 22 december 2006.

%d bloggare gillar detta: